fbpx

5-sterren hotel voorzien van Estillon ondertapijt

Terug naar Nieuws

Op de plek van het voormalige Emma Kinderziekenhuis aan de Sarphatistraat in de binnenstad van Amsterdam wordt het internationale 5-sterren Hyatt Regency Spinoza Hotel gerealiseerd. Een deel van de 19e -eeuwse gevels van het oude ziekenhuis is geïntegreerd in het nieuwbouw ontwerp dat zich onderscheidt door geglazuurde keramische tegels met markante raampartijen. Estillon is trots op de levering van het ondertapijt voor dit duurzame hotel dat volledig volgens BREEAM excellent wordt uitgevoerd.

De toekomstige hotelgasten beschikken straks over 211 kamers waaronder 15 suites, conferentiefaciliteiten, een balzaal, bar & lounge, restaurant, binnentuin, gym & spa en de Hyatt Regency Club. In de ondergrondse laag komen de zogenaamde ‘back of house’ en de parkeergarage met circa 38 parkeerplaatsen Met de installatie van het ondertapijt Elegance black, geproduceerd uit 100% gerecycled polyurethaan, is het hotel verzekerd van een maximum aan comfort en een gevoel van luxe voor de gasten, een langere effectieve levensduur en aanzienlijk minder slijtage van het tapijt. Verder draagt Elegance black bij aan een contactgeluidverbetering van ca. 25dB en levert hiermee een aanzienlijke positieve bijdrage aan het geluidscomfort van de gasten.

Elegance Black:
Gebruiksclassificatie: (BS 5808:1991)HC/U – Zwaar project gebruik, geschikt voor zwaar voet verkeer en rolwiel belasting.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws