fbpx

Cruiseschip voorzien van ondertapijt van Estillon

Terug naar Nieuws

The “Norwegian Bliss” is gisteren gestart aan haar eerste reis. Het schip heeft de scheepswerf verlaten en is nu onderweg over de rivier de ‘Eems’ naar de Eemshaven. Estillon levert ondertapijt aan dit nieuwe, prestigieuze en superluxe cruiseschip!

Het cruiseschip van Norwegian Cruise Line “Norwegian Bliss” gaat vanaf juni 2018 in Alaska en de Caribbean varen. Wat hebben karten op zee en lasergamen in de buitenlucht gemeen met ondertapijt van Estillon? U vindt het allemaal op het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line “Norwegian Bliss”. Estillon levert hiervoor in totaal 10.000 m² Oceanbase Contract FR.

Om het maximale aan comfort te bereiken, heeft Norwegian Cruise Line gekozen voor een hoge kwaliteit ondertapijt Oceanbase Contract FR. Dit kwalitatieve ondertapijt van samengesteld polyurethaan schuim onderscheidt Oceanbase Contract FR van andere IMO kwaliteiten in de markt. Het eerstegraads samengesteld schuim creëert optimaal comfort en duurzaamheid voor het tapijt. Het 16e schip in de vloot wordt uitgerust met enkele populaire onderdelen van het in China gestationeerde Norwegian Joy waaronder een kartbaan en lasergamen in de buitenlucht. Daarnaast zullen er ook enkele nieuwigheden hun debuut maken zoals een Texas Smokehouse. Meer informatie vindt u op de website van Norwegian Bliss.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws