fbpx

Keteninitiatief

Estillon doet graag een stapje extra voor de wereld

Als onderdeel van de wereld staan we bij Estillon met een open blik naar de wereld toe. We zijn ons bewust van de effecten van onze activiteiten en nemen ook de verantwoordelijkheid voor het reduceren van deze effecten. Reduceren van emissies, circulaire producten leveren, bewust omgaan met middelen zijn allemaal onderdeel van onze kernwaarden.

Als internationaal opererend bedrijf zijn er veel contacten met andere partijen. En er wordt gekeken naar andere spelers, en die kijken ook terug. En zo is onlangs een contact ontstaan waarbij onze directeur Richard Bosveld gevraagd is om deel te nemen in een team om de MVO-gedachte van Estillon ook over te dragen. In deze gedachte is uiteraard ook veel aandacht voor het reduceren van emissies bij het betreffende bedrijf.

Het overdragen van de visie en de kernwaarden is daarbij het doel, wat resulteert in betere prestaties ook op het gebied van CO₂-reductie bij deze partij. De inbreng kost energie (mentaal), maar is uiteindelijk gericht op vermindering van het energieverbruik in deze wereld. Een eerste doelstelling voor deze partij is een vermindering van 5% van het electriciteitsverbruik.

Uden, 18-08-2020
Richard Bosveld, directeur Estillon B.V.

Richard Bosveld

Richard Bosveld
Directeur

r.bosveld@estillon.nl