fbpx

Egalsoft ondertapijt gratis 10 procent extra

Terug naar Nieuws

Estillon heeft in 2013 een actie met Egalsoft® ondertapijt: gratis 10% extra. Tevens informeert Estillon de Nederlandse detaillisten over de voordelen van Egalsoft® ondertapijt.
De Nederlandse detaillist kan nu extra veel marge maken met Egalsoft®. Niet alleen de tijd tikt in hun voordeel, ook de prijs per meter is voordeliger door deze geste om extra meters per rol te leveren. Dankzij de zelfklevende onderlaag kan men in minder tijd meer meters maken. En dat tikt lekker aan. Zeker in combinatie met de marge op dit unieke ondertapijt, waarmee men efficiënter kan werken en extra omzet realiseren.

Nu kan men tijdelijk nog meer marge realiseren met Egalsoft® ondertapijt! Estillon levert namelijk vanaf 2 september tot en met eind 2013 gratis 10% extra! Als bedankje voor trouwe Egalsoft® klanten. Wij willen namelijk dat de Nederlandse detaillisten nog meer met Egalsoft® gaan werken, zonder dat de kosten omhoog gaan! Zo wordt er nog meer van de voordelen van het unieke Egalsoft® ondertapijt genoten.

U vindt op ons YouTube kanaal onze nieuwe 3D geanimeerde Egalsoft® video leginstructie en nog veel meer interessante video’s. Wilt u meer weten over de kwaliteit Egalsoft®, dan kunt u contact opnemen met Estillon.

De verkoop van de producten van Estillon vindt uitsluitend via de betere groothandel plaats. Voor meer informatie over onze producten, waaronder ook de databladen met technische informatie, verwijzen wij u naar het productblad van Egalsoft.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws