fbpx

Estillon levert Fenix Base aan cruiseschepen

Terug naar Nieuws

Estillon is trots op de levering van Fenix Base ondertapijt aan twee nieuwe cruiseschepen, die beiden onlangs in de vaart zijn genomen.
Estillon is trots op de levering van ruim 26.000 m² ondertapijt aan twee nieuwe cruiseschepen, die onlangs in de vaart zijn genomen. Om het maximale aan comfort te bereiken, heeft Norwegian Cruise Lines met haar nieuwe cruiseschip “Norwegian Breakaway” gekozen voor een hoge kwaliteit ondertapijt Fenix Base. Ook STX France koos voor haar nieuwe cruise schip “MS Europa 2“ voor Fenix Base ondertapijt.

Dit kwalitatieve ondertapijt van samengesteld polyurethaan schuim onderscheidt Fenix Base van andere IMO kwaliteiten in de markt. Het eerstegraads samengesteld schuim creëert optimaal comfort en duurzaamheid voor het tapijt. Fenix Base wordt geproduceerd in onze fabriek in Nederland en vanuit daar naar iedere mogelijke scheepswerf geleverd. Onze centrale locatie maakt het mogelijk om snel te leveren.

Estillon levert aan de belangrijke spelers binnen de hospitality sector in Europa. Het bedrijf heeft een breed assortiment waarmee ze succesvol opereert in deze sector. De producten voldoen aan de internationale eisen op het gebied van vlam vertragendheid, duurzaamheid en comfort. Voor meer informatie over Fenix Base: info@estillon.com of bezoek onze website: www.imo-underlay.com.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws