fbpx

Estillon levert Fenix Base aan nieuw cruiseschip

Terug naar Nieuws

Estillon is trots op de levering van Fenix Base ondertapijt aan een nieuw cruiseschip. MSC Preziosa werd officieel geleverd aan MSC Cruises bij STX France Shipyard.
Estillon is trots op de levering van ruim 25.000 m² ondertapijt aan dit nieuwe cruiseschip, die onlangs in de vaart is genomen. Om het maximale aan comfort te bereiken, heeft STX Shipyards met haar nieuwe cruiseschip “MSC Preziosa” gekozen voor een hoge kwaliteit ondertapijt Fenix Base.

Dit kwalitatieve ondertapijt van samengesteld polyurethaan schuim onderscheidt Fenix Base van andere IMO kwaliteiten in de markt. Het eerstegraads samengesteld schuim creëert optimaal comfort en duurzaamheid voor het tapijt. Fenix Base wordt geproduceerd in onze fabriek in Nederland en vanuit daar naar iedere mogelijke scheepswerf geleverd. Onze centrale locatie maakt het mogelijk om snel te leveren. Estillon levert aan de belangrijke spelers binnen de hospitality sector in Europa. Het bedrijf heeft een breed assortiment waarmee ze succesvol opereert in deze sector. De producten voldoen aan de internationale eisen op het gebied van vlam vertragendheid, duurzaamheid en comfort.

Voor meer informatie over Fenix Base 4 mm, Fenix Base 6mm en Fenix Base 8mm, waaronder ook de databladen met technische informatie en het IMO-certificaat, verwijzen wij u naar onze website www.imo-underlay.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws