fbpx

Estillon op Domotex 2014!

Terug naar Nieuws

Estillon op Domotex 2014: ondervloeren voor PVC en nieuw gereedschap! Het speerpunt voor Estillon tijdens Domotex (stand F11- Hal 5) is het PVC concept: ondervloeren voor PVC en PVC klik en nieuw gereedschap voor installatie.

Estillon zal diverse ondervloeren voor PVC en PVC klik demonsteren: Timberbase, Soundbase en SMARTfloor. Timberbase is vervaardigd uit een combinatie van latex en zand gelamineerd met een non-woven en een polyethyleen vochtscherm. Timberbase is geschikt voor PVC klik en parket-/laminaat vloeren voor huishoudelijk en project gebruik.

Soundbase 2mm (10dB ΔLin) ondervloer is voor zowel PVC vloeren met geïntegreerd kliksysteem als laminaat vloeren geschikt. Het heeft een hoge drukvastheid hetgeen de klikverbinding ten goede komt en het is geschikt voor vloerverwarming.

SMARTfloor is een systeemvloer welke met behulp van de handige 50mm lip-las verbinding eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer creëert. SMARTfloor renoveert slechte basisvloeren ten behoeve van het verlijmen van PVC stroken/lamellen. SMARTfloor isoleert contactgeluid en voldoet aan de 10dB norm gesteld door de VVE.

Op de beurs is ook veel aandacht voor Roberts gereedschappen. Estillon laat u graag de nieuwe kniespanner van Roberts zien! Jason Roberts zal dagelijks meerdere keren workshops organiseren waar tapijt wordt gespannen en de single stick methode van Egalsoft wordt gedemonstreerd. Daarnaast wordt PVC en PVC klik gelegd in combinatie met Timberbase, Soundbase en SMARTfloor. Tevens treft u op onze stand een uitgebreide gereedschapswand aan met een deel van het assortiment van Roberts. U bent van harte uitgenodigd op stand F11, in Hal 5.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws