fbpx

Hospitality collectie voor projectenmarkt

Terug naar Nieuws

Estillon informeert de Nederlandse projectenmarkt. Estillon is leverancier van ondertapijt, ondervloeren en tapijtaccessoires en actief op zowel de particuliere als op de projectenmarkt. Met een duidelijk, informatief leaflet presenteert ze haar hospitality collectie.

Om te voldoen aan de hoogste normeringen wordt er veel gedaan aan productontwikkeling en worden de ondertapijten op allerlei gebieden getest bij onder andere TNO. Estillon heeft voor elke ruimte de juiste ondervloer, of het nu gaat om bijvoorbeeld “heavy traffic area’s”, conferentiezalen of gastenkamers, voor elke toepassing hebben wij het juiste product.

Ook bij speciale wensen, zoals bijvoorbeeld renovatie projecten of eisen met betrekking tot brandvertraging bieden wij de juiste oplossing. Wij begeleiden de klant graag bij het maken van de juiste keuze.

Wij zijn flexibel en denken graag met de klant mee. Tevens werken wij samen met diverse tapijtfabrikanten, om tot een passend advies te kunnen komen. Ook on time delivery is voor ons geen probleem, zodat het project volgens planning geïnstalleerd kan worden. Het ‘Hospitality collectie’ leaflet bevat een greep uit het assortiment ondertapijten, ondervloeren en de Roberts® tapijtinstallatie producten. Voor de projectenmarkt heeft Estillon een aantal uitermate geschikte ondertapijten in haar assortiment, welke voldoen aan de hoogste normeringen op het gebied van brandwerendheid.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws