fbpx

IMO-Certificaat verlengd tot 2018

Terug naar Nieuws

Estillon heeft Fenix Base ondertapijten met IMO-certificering in haar assortiment, voor toepassing op schepen. Deze gecertificeerde producten zijn herkenbaar aan het keurmerk in de vorm van een stuurradlogo. Volgens IMO beschikken de producten van Estillon over uitmuntende brandwerende eigenschappen en is de kwaliteit van het productieproces gegarandeerd.

Wat is IMO?

IMO (International Maritime Organization) is een gespecialiseerd agentschap van de Verenigde Naties, dat toeziet op de veiligheid op zee. De IMO-regelgeving is bevorderlijk voor de veiligheid van zowel bemanningsleden, passagiers als de zeegaande schepen zelf. Onder druk van deze regels worden veiligheidseisen voortdurend aangescherpt en testmethoden verbeterd.

Fenix Base is een IMO ondertapijt uit de Best Base range, beschikbaar in diverse diktes. Dit kwalitatieve ondertapijt van samengesteld polyurethaan schuim onderscheidt Fenix Base van andere IMO kwaliteiten in de markt. Het eerstegraads samengesteld schuim creëert optimaal comfort en duurzaamheid voor het tapijt. Fenix Base wordt geproduceerd in onze fabriek in Nederland en vanuit daar naar iedere mogelijke scheepswerf geleverd. Onze centrale locatie maakt het mogelijk om snel te leveren.

Estillon heeft onlangs de volgende projecten gerealiseerd met Fenix Base ondertapijt: NCL Getaway, Seaborn Cruise Lines, MSC Preziosa, MSC Divina, Europa 2, Freeport Bahamas Refit, Sunborn III en Disney Fantasy.

Voor meer informatie over Fenix Base 4 mm, Fenix Base 6mm en Fenix Base 8mm, waaronder ook de databladen met technische informatie en het IMO-certificaat, verwijzen wij u naar onze website www.imo-underlay.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws