fbpx

In the spotlight: Sloots projectinrichting

Terug naar Nieuws
In the Spotlight

Sloots projectinrichting werkt met Egalsoft van Estillon 

Onlangs heeft Sloots projectinrichting uit Zwolle een mooi project afgerond bij Monkey Town in Hardenberg. Sloots heeft hier alle vloeren mogen realiseren waaronder ook de verdiepingsvloer welke wordt ingericht als verblijfsruimte voor ouders. Op deze 240m2 grote verdiepingsvloer is een gedessineerd print-tapijt (1100gram)  van Halbmond geïnstalleerd door de stoffeerders van Sloots. Als basis voor deze vloer heeft Mike Sloots van Sloots project stoffering gekozen voor Egalsoft, we vroegen aan hem waarom. 

Mike Sloots

Mike aan het woord “Ik heb gekozen voor Egalsoft omdat dit een prijsvriendelijke oplossing is en het dekt voor ons alle wensen. Het is gemakkelijk te verwerken, zelfklevend, projectgeschikt en het realiseert een langere levensduur van het tapijt. Ook zorgt het voor een verbetering als het gaat om geluidsreductie. In een hal als deze kun je best wat geluidsreductie gebruiken, verder zijn het allemaal harde vloeren vanuit hygiënisch oogpunt en de wetgeving hierover. Dus vandaar Egalsoft.

Ben je verder bekend met de producten van Estillon Mike? 

“Zeker wel, Ik heb laatst nog een Multiplank verlijmd op jullie Floorfixx Comfort, dat was een mooie klus. Ook de Floorfixx Regular gebruik ik met regelmaat, dit is een handzaam formaat en werkt prettig. Enige waar ik minder van gebruik is dat schuim vlokachtige ondertapijt… Uhm je bedoelt de PU-kwaliteiten denk ik, van Bestbase, ja dat ja. Dat heb ik al wel eens gebruikt maar nog niet zo vaak. Mijn stoffeerders vragen er wel naar omdat het licht gewicht ondertapijt is. Dus daar ga ik me nog eens in verdiepen.

Oké en wat is verder je beeld bij Estillon?  

” Een professionele speler met mooie ondervloeren”

Dat is kort maar krachtig, bedankt Mike voor het gebruiken van onze ondervloeren en succes met je onderneming! 

 

Heb jij ook een mooie klus voor in de spotlight van onze nieuwsbrief stuur dan een e-mail naar info@estillon.nl

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws