fbpx

Ondertapijt met Quiet hotel room certificaat

Terug naar Nieuws

Ondertapijt met Quiet hotel room certificaat

Europa’s grootste Holiday Inn Express hotel voorzien van ondertapijt met Quiet hotel room certificaat.

Intercontinental Hotels Group (IHG), heeft in Keulen het grootste Holiday Inn Express hotel van Europa geopend. Estillon is trots op de levering van het ondertapijt voor dit hotel, waar gekozen is voor Starbase ondertapijt, een product gecertificeerd volgens het Quiet hotel room label.

De juiste ondervloer levert een belangrijke bijdrage aan een “stille” hotel kamer. Om een hoge mate van geluidsreductie te kunnen garanderen is Estillon een samenwerking aangegaan met het Quiet hotel room label en zijn haar producten volgens deze normering getest. Meer informatie over ondervloeren met een QHR certificaat vindt u hier.

Starbase
Gebruiksclassificatie: (BS 5808:1991)HC/U – Zwaar project gebruik, geschikt voor zwaar voet verkeer en rolwielbelasting.

Starbase is een ondertapijt geproduceerd uit hoogwaardig schoon 100 % gerecycled polyurethaan schuim. Het licht gewicht polyurethaan schuim garandeert een stabiele, duurzame installatie en versterkt de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Starbase is speciaal geschikt voor projectmatig gebruik in hotelkamers.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Terug naar Nieuws