fbpx

Oneffen basisvloeren egaliseren met Floorfixx balance

Terug naar Nieuws
Floorfixx-balance

Oneffen basisvloeren egaliseren met Floorfixx balance

In de Floorfixx collectie van Estillon zijn er naast de bekende systeemplaten ook 2 droge egalisatievullingen verkrijgbaar, Floorfixx balance 020 en de balance 200. Deze vullingen, betaande uit korrels, egaliseren oneffen basisvloeren.

62215-Floorfixx-balance
Floorfixx-balance-200

Deze droge egalisatievulling bestaat uit mineraal gecoate houtsnippers (korrels) die holle ruimtes of hoogteverschillen in een basisvloer opvullen. Zo creert u een egale vloer. De houtsnippers blijven permanent stabiel, slijten niet en zijn bestand tegen schimmel.

Floorfixx Balance 020 wordt zonder water of bindmiddel aangebracht en is een snel en goedkoop alternatief voor natte egalisatiemiddelen op beton-houten vloeren. De vulling is stabiel in positie en kan direct na het verwerken worden belopen.

Om een vlakke basisvloer te creëren kun u bijvoorbeeld de Floorfixx Regular 9 mm (62200) of Floorfixx Comfort 10 mm (62210) plaatsen over de korrels.

Floorfixx balance

Met de grote korrel – Floorfixx Balance 200 – kunnen grote oneffenheden opgevangen worden. Werk de bovenste laag af met de kleine korrel – Floorfixx Balance 020 – voor een mooi egaal eindresultaat.

Specificaties

  • Hoge kwaliteit op het gebied van bouwfysica
  • Ongevoelig voor vocht
  • Schimmelbestendig en duurzaam
  • VOC-vrij
  • Ecologisch recycleerbaar
  • Herbruikbaar
Floorfixx balance

De Floorfixx balance kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Te verkrijgen bij de bekende groothandels en distributeurs.

Meer informatie

Email: sales@estillon.nl
Tel. +31 0413 427 427


Floorfixx assortiment

Terug naar Nieuws