fbpx

Meininger hotel Budapest kiest voor Floorfixx regular


Project Omschrijving

Begin dit jaar opende het Meininger hotel in Budapest haar deuren. In de 184 kamers is er voor gekozen om een PVC vloer te leggen in combinatie met de geluid reducerende Floorfixx Regular systeem ondervloer van Estillon.  In totaal maar liefst 4600 m2!

Floorfixx Regular levert een reductie van 22dB en heeft een certificaat van het Quiet hotel room label ( keurmerk voor hotels op gebied van geluidsisolatie)

De Floorfixx Regular brengt niet alleen een groot voordeel op het gebied van geluid, maar ook de mogelijkheid voor een snelle en schone renovatie van de vloer. Geen wachttijden zoals bij nat egaliseren. De PVC vloer kan direct na het plaatsen van de ondervloer gelegd worden.

Nog een voordeel is dat de systeemvloer ( anders dan rubber ondervloeren) er voor zorgt dat de vloer niet op en neer zal gaan bewegen bij langdurige belasting van trolleys en rolkoffers. Hierdoor zijn de naden optimaal beschermd.

PVC heeft de eigenschap om onder invloed van temperatuurschommelingen, bijvoorbeeld door inkomend zonlicht op de vloer, te gaan werken. Vinyl zal uitzetten als het warm wordt en weer krimpen als het afkoelt. Als de PVC vloer  niet op een solide basis, maar bijvoorbeeld op een rubber ondervloer verlijmd wordt, kunnen de naden open gaan staan.  Floorfixx regular biedt dezelfde weerstand als het PVC rechtstreeks op de betonvloer verlijmd zou worden.

Op zoek naar de juiste ondervloer voor uw project?


Project Details

Meer informatie