fbpx

Uitbreiding pand Estillon Uden

Terug naar Nieuws

Estillon, totaalaanbieder van ondervloeren, ondertapijten en accessoires, is slechts 4 jaar na de voltooiing van de nieuwbouw uit haar jasje gegroeid.

Het is pas 4 jaar geleden dat Estillon haar nieuwe pand aan de Linie 25 te Uden in gebruik heeft genomen. De firma heeft echter een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, door de sterke groei in de afname van de systeemvloeren: dé ondervloeren voor o.a. PVC, vinyl en linoleum. Hierdoor kan een uitbreiding niet uitblijven. Met een nieuwe productielijn voor deze systeemvloeren (Floorfixx regular, Smartfloor en Finifloor), in combinatie met een eigen zaagmachine, voert Estillon het productieproces in eigen huis uit. Hierdoor is Estillon in staat om flexibel te leveren en de productkwaliteit te garanderen.

Estillon breidt verder uit met een extra magazijn voor de halffabricaten en verpakkingsmaterialen, om voldoende ruimte te hebben voor haar voorraad. In het centrale magazijn heeft Estillon voldoende voorraad om aan de vraag van klanten te voldoen.

VALERES Industriebouw B.V. uit Best verzorgde de aanvraag omgevingsvergunning en verzorgt uiteraard ook de gehele realisatie. Voor meer informatie over dit project: klik hier

Zoals u op deze foto ziet, zijn de werkzaamheden in volle gang. De planning is dat het de uitbreiding eind november gerealiseerd is. Impressiebeelden zijn van VALERES.

Estillon is dé totaalaanbieder op het gebied van ondervloeren/ondertapijten en accessoires voor alle typen vloerbekleding. Vanuit het centraal gelegen magazijn in Uden (NL) wordt geleverd aan diverse groothandels, Retail ketens en projectinrichters in Nederland en vind export plaats naar Europa, het Midden- Oosten, Rusland en Amerika. Meer informatie vindt u op estillon.com.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws