fbpx

Projecten

Ondervloeren voor hospitality, cruiseschepen en andere commerciële toepassingen.

In de hospitality branche worden strenge eisen gesteld aan geluidsnormen en brandveiligheid. Zo beschikken onze producten over uitmuntende brandwerende eigenschappen. Uiteraard uitgerust met de vereiste certificaten.

Estillon levert aan belangrijke spelers in de hospitality industrie, en werkt samen met hotelketens, zoals onder andere Hilton Hotels & Resorts, Marriott International en Steigenberger Hotel Group. Met succes zijn onze producten al in tal van projecten, in binnen- en buitenland geïnstalleerd.

Estillon heeft voor elke ruimte in uw hotel de juiste ondervloer, of het nu gaat om “heavy traffic areas”, conferentiezalen of de gastenkamers. Ook bij speciale wensen, zoals bijvoorbeeld renovatieprojecten of eisen met betrekking tot brandvertraging bieden wij u de juiste oplossing.

Estillon heeft ondertapijten met IMO-certificering in haar assortiment, voor toepassing op schepen. Deze gecertificeerde producten zijn herkenbaar aan het CE-keurmerk in de vorm van een stuurradlogo. Volgens IMO (the International Maritime Organization) beschikken de producten van Estillon over uitmuntende brandwerende eigenschappen en is de kwaliteit van het productieproces gegarandeerd.

Om het hoge niveau van geluidscomfort te realiseren heeft Estillon een aantal ondervloeren met het Quietroom® label certifcaat. Zo bent u verzekerd van een “stille” hotelvloer!

Het Kenniscentrum Geluidsisolatie (KGI) introduceerde in 2015 het Quietroom® label Concept. Het eerste en enige objectieve keurmerk voor hotels op gebied van geluidsisolatie. Met het Quietroom® label creëren hotels meerwaarde richting hun gasten. Zij krijgen namelijk de garantie op een “stille” kamer. Maar ook vastgoedeigenaren hebben met dit certificaat een streepje voor in de verkoop van hun panden aan hotelketens.