fbpx

Welk anti-slip ondertapijt is de beste keuze?

Terug naar Nieuws
Luxerton anti-slip

Welk anti-slip ondertapijt is de beste keuze?

Door een goed antislip ondertapijt te gebruiken voorkom je het gevaarlijk opkruipen van bijvoorbeeld een vloerkleed. Met de milieuvriendelijk geproduceerde en 100% recyclebare Luxerton serie hebben we voor diverse vloerbedekkingen een geschikt anti slip ondertapijt. Zo blijft het vloerkleed of karpet altijd op zijn plek liggen!

De Luxerton range bestaat uit 4 verschillende soorten. Van een instapmodel tot een high end ondertapijt. Maar welk type past het beste bij jouw vloer? Wij zetten het voor je op een rij.

De lichtgewicht anti-slip ondertapijten kunnen in combinatie met bijna alle soorten vloerbedekkingen gebruikt worden. Echter de Luxerton Solid is alleen geschikt voor gebruik in combinatie met tapijt.  Geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Kortom, prima anti-slip ondertapijten die zelfs kleine oneffenheden in de basisvloer egaliseren.

Luxerton Superior 3 mm

Dit ondertapijt is een uitstekende keuze voor gebruik met alle soorten vloerbedekkingen. Zelfs voor op marmer! Met een materiaal gewicht van 500 gram per m2 is deze vloer het meest stevig en compact. Gemaakt van hoogwaardig naaldvilt met een dubbelzijdige latex antislip coating. Extra reden om te kiezen voor deze ondervloer is het Cfl brandcertificaat. Wel zo veilig!

Luxerton Supreme 3 mm

Deze variant is ook 3 mm dik maar heeft een gewicht van 250 gram per m2. Iets minder compact als de Luxerton Superior. Geschikt voor de meeste soorten vloerbedekkingen. Alleen voor een marmeren vloer is het beter om voor de Luxerton Superior te gaan. De Supreme is gemaakt van geïmpregneerd naaldvilt met een latex coating.

Luxerton Standard 2 mm

De Standard is een anti-slip ondertapijt van 2 mm dik met een gewicht van 150 gram per m2. Gemaakt van een geïmpregneerd naaldvilt met een latex coating. Uiteraard een goed anti-slip ondertapijt maar wil je meer comfort kies dan voor de Luxerton Supreme of de Superior.

Luxerton Solid 5 mm

Een 5 mm dik polyester vlies anti-slip ondertapijt. Speciaal voor gebruik in combinatie met tapijt en karpet. Door de haakjes aan de onderzijde hecht de Solid zich aan het tapijt en zorgt ervoor dat het karpet wat er op ligt niet verschuift. Dit anti-slip ondertapijt is door de haakjes niet te gebruiken op andere soorten vloeren.

Alle Luxerton anti-slip ondertapijten zijn geschikt voor huishoudelijk en project gebruik. Leverbaar op rol en afgepaste maten. De Solid is alleen op rol van 1 en 2 meter breed beschikbaar.


Terug naar Nieuws