fbpx

De Best Base collectie van Estillon is een range ondertapijten die milieuvriendelijk in Nederland zijn geproduceerd en perfect matchen met een tapijt bovenvloer.

Onder de naam Best Base vallen 5 merken met ieder hun eigen specificaties en variaties. Wat ze gemeen hebben is dat ze gemaakt zijn van een 100% gerecyclede mix van hoogwaardig schoon gerecycled polyurethaan schuim. Welke een stabiele en duurzame installatie garandeert.

Alle ondertapijten zijn geschikt voor zowel huishoudelijk als projectgebruik, zoals de entree, restaurants, gangen, kamers en trappen.

Specificaties

  • Milieuvriendelijk geproduceerd in Nederland
  • Vervaardigd uit een 100% gerecyclede mix van hoogwaardig schoon polyurethaan schuim
  • Garandeert stabiele, duurzame installatie
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Zeer hoog indruk herstellend vermogen
  • Versterkt de ervaring van luxe en comfort van het tapijt
  • Tijd- en kostenbesparend d.m.v. de single stick methode

Best Base, al meer dan 20 jaar een begrip

Historie Best Base
Elegance Black

 

Lees en kijk tips!

Recycling & Circulaire productinnovaties

Productinnovaties die bijdragen aan een circulaire economie Onze missie: duurzame vloeren In een wereld waarin grondstoffen niet onbeperkt zijn, is recycling onmisbaar. Estillon is altijd al bezig geweest met het scheiden van ons plastic, rest-hout en papier. Daarnaast promoten we isolerende ondervloeren om opgewekte warmte binnen te houden. Duurzame vloeren produceren: dat is altijd ons [...]

Gebruik van duurzame ondervloeren

Heb je duurzaamheid hoog in het vaandel staan, kan Estillon je daarmee helpen Van Best Base tot Finity en van Egalsoft tot Standaard vilt ondertapijten: Estillon is actief gaan innoveren in duurzame ondervloeren die bijdragen aan een circulaire economie. Al deze productlijnen bestaan uit duurzame ondervloeren en isolerende ondertapijten, gemaakt van gerecycled materiaal zoals hergebruikt [...]

 

Projecten

In 20 jaar tijd heeft Estillon verschillende grote en mooie projecten van ondervloeren uit het Best Base assortiment voorzien. Een van de laatste projecten is de Grand Mosque in Tadzjikistan. Uit de geluidstesten die deze klant had gedaan, kwam de Starbase 8 mm als beste uit de bus. Dit was een belangrijk argument om door te gaan met deze ondervloer. Het gebruik van een goed ondertapijt levert dan ook een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de akoestiek. Voor meer projecten met Best Base ondervloeren: klik hier voor de projectenpagina!

Grand Mosque
Dushanbe, Tajikistan
Starbase 8 mm

Quantum of the Seas & Anthem of the Seas,
Royal Carribean International
Fenix Base 6 mm

Casino de Cabourg
Cabourg, Frankrijk
Elegance Black FR 6 mm

NCL Getaway,
Behrens Ausbau GmbH
Fenix Base 6 mm

Magic Circus Hotel Eurodisney
Parijs, Frankrijk
Elegance Black FR 6 mm

MS Noordam,
Holland America Line
Fenix Base 6 mm