fbpx
Egalsoft anti-slip ondertapijt

Installeer in minder tijd méér meters!

Tapijt heeft een luxe uitstraling. Het ligt mooi en strak en straalt comfort uit. Het juiste ondertapijt verhoogt deze luxe uitstraling en comfort nog eens extra.

Egalsoft® ondertapijten van Estillon voldoen aan alle eisen die men stelt aan een hoogwaardige vloerbekleding.

Egalsoft® is een ondertapijt met een antislip behandelde laag, wat voorziet in een duurzame èn eenvoudige installatie. De bovenlaag bestaat uit een PES non-woven vlies op een geïmpregneerd naaldvilt voor een stabiele basis om op te lijmen. De egaliserende onderlaag is voorzien van een antislip behandelde laag.

De voordelen van Egalsoft® merk je bij het installeren: door de antislip behandelde laag bespaar je niet alleen liters lijm maar ook veel arbeidstijd.

Waarom Egalsoft® ondertapijt?

  • Allereerst heeft Egalsoft® een antislip behandelde laag. Je hebt in principe géén andere lijm nodig*
  • Ideaal als je de vloer wil meenemen bij een verhuizing
  • Het installeren gaat duurzaam en eenvoudig, Egalsoft® is makkelijk te snijden
  • Door het opneembare systeem geen beschadiging van de basisvloer
  • Goede geluiddemping (27dB) en warmte-isolerend
  • Zeer goed egaliserend en indrukherstellend vermogen
  • Beschermt en verlengt de levensduur van het tapijt

* Bij zware toepassingen adviseren wij om Egalsoft® in antislip lijm te leggen.

Egalsoft® is verkrijgbaar in 2 varianten. Egalsoft 6,5 mm en Egalsoft FR 6,5 mm. De laatste heeft een Brandvertragend Euroclass Bfl-S1 & ASTM certificaat.

Beide ondertapijten zijn geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. Estillon heeft met deze ondertapijten al diverse aansprekende, toonaangevende projecten, zoals hotels, schepen en casino’s in binnen- en buitenland gedaan.

Wist je dat?

Vanaf 1993 zijn in vele woonhuizen miljoenen vierkante meters Egalsoft® probleemloos verwerkt, zelfs meer dan 20 miljoen vierkante meter!

De voordelen van Egalsoft® merk je bij het leggen: door de zelfklevende antislip onderlaag bespaar je niet alleen liters lijm maar ook arbeid door een besparing van de installatietijd.

Je kunt in minder tijd meer meters maken! Ook het verwijderen gaat snel en gemakkelijk. Het tapijt wordt in één handeling samen met Egalsoft® verwijderd.