fbpx
Team Estillon 2024

Gelukkig personeel, onderdeel van de MVO prestatieladder

MVO: goed voor organisatie, milieu & mens

We vinden het belangrijk een goede werkgever te zijn voor ons personeel. Want waar ben je zonder je medewerkers? Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen start bij het hebben van een team vol gemotiveerde en enthousiaste mensen. People is niet voor niets één van de drie MVO pijlers. We zijn daarom zuinig op onze mensen en dragen verantwoordelijkheid voor hun gezondheid en werkplezier.
Tenslotte zijn ze 5 dagen van de week bij ons aan het werk.

Levenslang leren

Eén van de belangrijkste onderdelen van werkgeluk, is de mogelijkheid tot zelfontplooiing. We mogen blij zijn dat ons team wil blijven groeien. Daarom voeden we de nieuwsgierig- en leergierigheid door tot wel 100% van de studiekosten te vergoeden. Onze studieregeling stelt medewerkers in staat zich zowel in de breedte als de diepte te ontwikkelen.

Machinepark Estillon
Automatische invoermachine
Gratis fruit
Vers fruit voor de medewerkers

Gezond aan het werk

Naast investeren in ambities investeren we ook in gezondheid. Zo zorgen we elke dag voor vers fruit op het werk en werken we sinds onze verhuizing in een nog groenere omgeving. We vinden het belangrijk kritisch te blijven op onze werkomgeving. Want hoe gezond is het om elke dag zware tilbewegingen te maken? We werken dagelijks met zware materialen: voor ons reden genoeg om de reductie van onnodige tilbewegingen onderdeel te maken van ons MVO plan. Sterker nog: we hebben al een automatische invoermachine laten plaatsen die dit zware werk overneemt.

MVO & duurzaam ondernemen is investeren in de toekomst

Investeren in onze mensen: we waren er al mee bezig. Maar dankzij de MVO prestatieladder, ligt het nog meer in onze focus. We hebben dan ook zeker de ambitie om de komende jaren het werkklimaat nog veel meer te verbeteren.