fbpx

Ondervloeren voor
PVC vloeren

Een PVC-vloer is erg populair. Als eerste, de vloeren lijken net echt hout of steen en zijn gemakkelijk te leggen. Ten tweede, ze zijn gemaakt van kunststof materiaal dat onderhoudsvriendelijk is. En als derde, ze zijn geluiddempend en vochtbestendig. Voor deze vloeren hebben wij een collectie ondervloeren voor PVC. Die zorgen ervoor dat de PVC vloer in topconditie blijft.

Systeemvloeren

Zo kun je kiezen uit de Floorfixx range (optimum, smart, comfort en regular). Deze systeem ondervloeren zorgen voor een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer. Eenvoudig te installeren.

Ondertapijten

Naast de systeem vloeren hebben wij ook rol producten. Voorzien van een zelfklevende toplaag. Of waar men direct op kan verlijmen. Voor een verlijming zijn er de Black Uni ondertapijten (met én zonder Bfl-certificaat). Deze hebben een akoestische onderlaag met zeer goede geluidsisolatiewaarden. Je kunt ook kiezen voor de alleskunner Duralay LVT Multi-fit.

Wanneer men gaat voor eenvoud, dan kan er gekozen worden voor de zelfklevende ondervloer Duralay LVT Dryback. Deze ondervloeren zijn in combinatie met een PVC vloer eenvoudig te installeren. Zonder gebruik van lijm!

Welke ondervloeren zijn geschikt?

  • Systeemvloeren: Floorfixx range (optimum, smart, comfort en regular)
  • Ondertapijten: Black Uni (met én zonder Bfl-certificaat) of Duralay LVT Multi-fit
  • Ondertapijten zonder te verlijmen: Solidbase SK of Duralay LVT Dryback

Belangrijk!

Afhankelijk van je wensen zijn er meerdere mogelijkheden aan ondervloeren/-tapijten voor pvc vloeren. Laat je altijd informeren over welke ondervloer het beste bij je project past. Bel of mail onze customer service  of vraag je vloerenspecialist.