fbpx
Roberts tools

Bij het leggen van een vloer én een ondervloer gebruik je toch ook graag het juiste gereedschap? Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt zeker voor de voorbereiding van het plaatsen van vloerbekleding. Zo vraagt elk type vloerbekleding om specialistisch gereedschap. Voor al die verschillende soorten vloerbekleding heeft Estillon professioneel Roberts gereedschappen en accessoires in het assortiment.

Een complete collectie met vloerinstallatiegereedschappen, diverse soorten tape, aluminium profielen, Smoothedge tapijtlatten en lijmen.

NIEUW!!!

Collectie Roberts gereedschappen en accessoires nu nóg completer! Klik hier

WIE IS ROBERTS

Roberts is een Amerikaans merk van kwaliteitsgereedschappen voor de vloerenlegger. Het is Roy Roberts die in 1938 de tapijtlat en de kniespanner uitvindt. Daarna breidt het assortiment zich uit met meer gereedschappen voor de installatie van tapijt. Sinds 80 jaar is Roberts een eersteklas merk voor tapijtinstallatiegereedschappen, lijmen en fournituren.

Door met innovatieve oplossingen te komen blijft Roberts voldoen aan de uitdagingen, waar de hedendaagse stoffeerder mee te maken heeft.

Sinds 2006 verkoopt Estillon de Roberts producten in Europa, Rusland en het Midden Oosten. Roberts wordt inmiddels gezien als een eersteklas merk voor tapijtinstallatie-gereedschappen, lijmen en fournituren gedurende meer dan 80 jaar.

De meeste gereedschappen die nu nog steeds gebruikt worden zijn bedacht door Roberts. Het bedrijf blijft met innovatieve oplossingen komen die voldoen aan de uitdagingen waar de hedendaagse stoffeerder mee te maken krijgt.

Roberts catalogus | Tools and Profiles

Liever een papieren exemplaar?
Vraag hem aan via deze link.

Roberts, het merk dat staat voor kwaliteit en vakmanschap sinds 1938,
is klaar voor de toekomst!