fbpx

Domotex 2020

Domotex 2020- Hal 11-Stand A35

Estillon nodigt u uit!

Op Domotex 2020 toont Estillon haar nieuwste ontwikkelingen, naast het complete assortiment ondervloeren, ondertapijten en gereedschappen.
Team Estillon heet u van harte welkom.

Domotex | Hal 11 | Stand A35

Estillon beurskrant

Krant-Domotex-2020

Floorfixx Optimum

Ondervloer installeren zonder traditionele lijm aan te brengen!

Estillon, de 1e fabrikant van systeemvloeren in Nederlands sinds 1988, breidt haar Floorfixx range uit met een innovatieve systeemvloer: Floorfixx Optimum. Dé ideale systeemvloer voor LVT Dryback stroken/tegels.

Floorfixx-optimum-usps

Bezoek de Experience room op onze stand (Hal 11, stand A35) voor een persoonlijke presentatie. Vergeet daarna ook niet om de rest van de stand te bekijken. Met diverse ondervloer demonstraties en noviteiten op het gebied van ondervloeren, profielen en gereedschappen is dit zeer het bezoeken waard!


Kombifloor

Nieuw!
KOMBIfloor en SPANfloor

Systeemvloeren speciaal voor renovatie van slechte basisvloeren

Deze systeemvloeren kunnen gebruikt worden in combinatie met alle soorten vloerbedekking zoals vinyl, kurk, tegels, tapijt, laminaat en parket.
Isoleert, stabiliseert en is dankzij messing en groefverbinding makkelijk te leggen.

 • Renovatie van slechte basisvloeren
 • Egaliseert oneffenheden maximaal
 • Direct belastbaar na installatie
 • Zeer hoge geluiddemping
 • Maximale stabiliteit
 • Geschikt voor huishoudelijke en projectmatige toepassingen
 • Gemakkelijk hanteerbaar met de maat van 120 cm x 60 cm

Uitbreiding van Roberts gereedschappen

U gebruikt toch ook graag de juiste gereedschappen?

Sinds 2006 verkoopt Estillon de Roberts producten. Een complete collectie met vloerinstallatie gereedschappen, tape, aluminium profielen, Smoothedge tapijtlatten en lijmen. Roberts wordt inmiddels gezien als een 1e klas merk voor tapijtinstallatie-gereedschappen, lijmen en fournituren gedurende meer dan 80 jaar. De meeste gereedschappen die nu nog steeds gebruikt worden zijn bedacht door Roberts.

Het bedrijf blijft met innovatieve oplossingen komen die voldoen aan de uitdagingen waar de hedendaagse stoffeerder mee te maken krijgt.: in 2020 een introductie van 44 nieuwe gereedschappen!

Best Base

Best Base ondertapijten bestaat 20 jaar!

Al 20 jaar de ideale ondervloeren om onder tapijt te leggen

De Best Base range van Estillon is een collectie ondertapijten vervaardigd uit een 100% gerecyclede mix van hoogwaardig schoon polyurethaan schuim.

 • Best Base ondertapijten worden in Nederland milieuvriendelijk geproduceerd
 • Ze worden 100% gerecycled uit een mix van hoogwaardig schoon gerecycled polyurethaan schuim
 • Het licht gewicht polyurethaan schuim garandeert een stabiele, duurzame installatie
 • Makkelijk verwerkbaar en heeft een zeer hoog indruk herstellend vermogen
 • Versterken de ervaring van luxe en comfort van het tapijt
Profielen

Nieuwe collectie Roberts aluminium profielen

Voor elke soort vloerbekleding het juiste aluminium profiel

Estillon presenteert met trots een nieuwe range Roberts aluminium profielen.

Estillon heeft voor elke soort vloerbekleding het juiste aluminium profiel. Het tapijt, de laminaat, parket of pvc vloer, alles kan netjes worden afgewerkt.

De collectie bestaat uit een profielen die hoogteverschillen overbruggen, naden afdekken, randen afwerken of dienen als bevestigingsprofiel.

Estillon biedt 11 verschillende profielen in 5 verschillende kleuren. Mat goud, mat zilver, glanzend goud, glanzend zilver en geborsteld nikkel.

Tevens in de uitvoering hamerslag verkrijgbaar.


Estillon Update

Internationale strategische samenwerking

Door een strategische samenwerking met Interfloor Ltd voegt Estillon zich bij de groep van Victoria PLC. Met deze partners zal Estillon zeker zijn van continuïteit in een onafhankelijke en succesvolle manier. Estillon ziet deze overname als een unieke kans om deel uit te maken van een zeer sterk en succesvol netwerk met een sterke internationale focus.

“Door deze strategische stap te zetten zullen we onze marktpositie in Europa verder versterken. We vinden het wel erg belangrijk dat we onze eigen identiteit en manier van zakendoen behouden. Verder zullen we de marktontwikkelingen in de gaten blijven houden”, zegt Algemeen Directeur Richard Bosveld.