fbpx

Sponsoring

Sponsoring

Bij Estillon geloven we in de kracht van sport om gemeenschappen te versterken en individuen te inspireren tot groei en prestatie. Daarom zijn we trots om verschillende (lokale) sportinitiatieven te sponsoren die het beste van zichzelf laten zien, zowel op lokaal niveau als nationaal.

Estillon is trotse hoofdsponsor van Estillon TTV Maashorst. Dit jaar maakt het tafeltennisteam een serieuze gooi naar het landskampioenschap! Wij zijn enorm trots om hun reis naar het kampioenschap te ondersteunen. Met hun inzet, vaardigheden en vastberadenheid hebben de spelers van Estillon TTV Maashorst ons echt aan het juichen gekregen!

We geven niet alleen steun aan ons tafeltennisteam in de race naar het landskampioenschap, maar we sponsoren ook het lokale 1ste hockeydamesteam van Hockey Club Uden! Deze enthousiaste meiden zijn ontzettend gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

En laten we het Estillon Padel Zomer Toernooi niet vergeten! Padel, met zijn unieke mix van tennis en squash, brengt enthousiaste spelers samen voor een uitdagend en vermakelijk evenement. Estillon heeft dit toernooi in 2022 en 2023 gesponsord.

 

Lokale gemeenschap

Door lokale sporten te ondersteunen door sponsoring, dragen we ons steentje bij aan een gezonde en hechte gemeenschap. We zijn verheugd om een positieve impact te hebben op de sportwereld en kijken uit naar de successen die onze gesponsorde teams en evenementen zullen behalen.

Tafeltennisvereniging Maashorts
Hockey Dames 1 Uden