fbpx

Floorfixx

www.floorfixx.nl

Maak kennis met Floorfixx, onze systeemvloeren range. Dit snelle egalisatie-systeem is speciaal ontworpen om de installatietijd van een nieuwe vloer aanzienlijk te verkorten.

Heel handig natuurlijk, gezien het tekort aan arbeidskrachten en klanten die weinig tijd hebben voor het laten plaatsen van een nieuwe vloer!

Wat is Floorfixx?

Floorfixx is dé systeemvloer voor onder linoleum, verend vinyl, PVC, PVC klik, tapijt, tapijttegels en lamelparket.

Je bespaart veel tijd in vergelijking met nat egaliseren. En met deze systeemvloeren creëer je gelijktijdig eenvoudig een isolerende en vlakke ondervloer. De ondervloer is bovendien direct belastbaar omdat je geen last hebt van droog- en wachttijden.

En alsof dit niet voldoende is, isoleren de Floorfixx systeemvloeren contactgeluid. De hele range voldoet namelijk aan de 10 dB norm zoals vastgesteld door de Vereniging Van Eigenaren.

Leg de ondervloeren altijd in combinatie met een damp/vochtscherm

De Floorfixx range bestaat uit 5 verschillende varianten

Zo zijn de Floorfixx Fini en Floorfixx Smart ideaal voor huishoudelijk of lichtprojectmatige toepassingen. Beide systeemvloeren instaleer je snel en eenvoudig dankzij de zelfklevende lip-las verbinding. Waarbij ook kleine oneffenheden in de basisvloer worden opgevangen.

Voor een zwevende installatie van Vinyl, PVC klik of tapijttegels kies je voor de Floorfixx Fini.

En wil je PVC verlijmen? Kies dan voor de Floorfixx Smart.

Voor zwaardere belastingen hebben we de Floorfixx regular en Floorfixx comfort in ons assortiment.
Deze zijn uitermate geschikt voor de renovatie van slechte basisvloeren. En garanderen een strakke, vlakke basis en egaliseren oneffenheden tot 3 mm.

Voor “heavy traffic” projecten is er de Floorfixx comfort. Uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, dankzij de lage warmteweerstand.

Al onze Floorfixx systeemvloeren zijn snel en eenvoudig te installeren. Maar de absolute kampioen is de Floorfixx optimum.
Dankzij een unieke zelfklevende laag is traditionele lijm namelijk niet meer nodig. Dit betekent in de praktijk een enorme besparing op zowel tijd en geld. De Floorfixx optimum combineer je met PVC dryback stroken en -tegels.

Voordelen van Floorfixx ondervloeren

  • Snel egalisatiesysteem
  • Direct klaar voor jouw vloerafwerking
  • Creëert een strakke vlakke basis voor je installatie
  • Isoleert het contactgeluid

Waarom vloer egalisatie van Estillon?

  • Je kunt met ondervloeren een hoge kwaliteit, vlakke, stabiele en blijvend droge basisvloer creëren
  • Aan een geluidseis voldoen
  • Met ondervloeren verleng je de levensduur van jouw vloerbekleding
  • Ondervloeren bieden extra luxe en comfort