fbpx

Norwegian Viva voorzien van ruim 23000 m2 Oceanbase Contract FR


Project Omschrijving

Estillon staat wereldwijd bekend om haar ondervloeren die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Er zijn speciale ondervloeren met het IMO-certificaat voor gebruik op schepen.Volgens IMO (the International Maritime Organization) hebben Estillon producten uitmuntende brandwerende eigenschappen en is de kwaliteit van het productieproces gegarandeerd.

Norwegian Viva

Met een lengte van 294 meter en 16 decks biedt het cruiseschip Norwegian Vina plaats voor 3.215 gasten. Dankzij een compleet nieuw ontwerp biedt Norwegian Cruise Line haar gasten veel ruimte in combinatie met geavanceerde innovaties. Het ontwerp op het schip wordt gekenmerkt door een licht en uiterst modern interieur.

Oceanbase Contract FR 6 mm

Gespecialiseerd IMO ondertapijt voor veiligheid op zee.

Voor de Norwegian Viva werd gekozen voor Oceanbase Contract FR. Dit ondertapijt werd verlijmd op de ondervloer en daarop werd een luxe tapijt geïnstalleerd.

“Onze klant had al uitgebreide ervaring met de Oceanbase Contract FR 6 mm. Door de goede ervaring in het verleden was de keuze voor het ondertapijt geen moeilijke keuze,” zegt Margret Albers van
Estillon. Dit ondertapijt heeft een IMO-certificaat en voldoet aan alle juiste certificeringen. Bovendien wordt Oceanbase Contract FR geproduceerd van hoogwaardig gerecycled polyurethaan schuim. Dit
lichtgewicht materiaal garandeert een stabiele en duurzame installatie en verhoogt de luxe en comfort van het tapijt.

Met slechts 13,7 kg per rol is het gemakkelijk te verdelen op het schip. De IMO gecertificeerde ondertapijten van Estillon zijn ontworpen om zo licht mogelijk te zijn om brandstofkosten te minimaliseren.”

Wil je meer weten over de IMO- of Hospitality-collectie van Estillon?


Project Details

Meer informatie