fbpx

Bezoek Estillon tijdens Domotex 2017

Terug naar Nieuws

Estillon ontmoet u graag op de beurs Domotex in Hannover.

Het jaar 2016 is weer bijna voorbij en Estillon kijkt terug op een fantastisch jaar. Estillon heeft afgelopen jaar geïnvesteerd in haar productielijnen en heeft haar magazijn uitgebreid. Hierdoor is Estillon klaar voor de toekomst. Estillon dankt haar relaties voor de goede samenwerking van het afgelopen jaar en kijkt positief naar 2017.

Estillon ontmoet u graag van 14 tot en met 17 januari 2017 op de beurs Domotex in Hannover, de grootste beurs ter wereld voor de (onder)tapijt- en (onder)vloerenbranche. Op haar stand laat Estillon haar complete programma aan systeemvloeren, ondervloeren, ondertapijten en aluminium profielen zien. Estillon heeft een compleet assortiment voor de diverse vloeren, zoals tapijt, karpetten, PVC, PVC klik en laminaat. Daarnaast kunt u op de stand diverse noviteiten aanschouwen.

Een professionele stoffeerder zal het leggen van ondertapijt in combinatie met tapijt en ondervloeren in combinatie met PVC, PVC klik en laminaat demonsteren. Hierbij maakt hij uiteraard gebruik van de gereedschappen uit de Roberts collectie.

Estillon is dé totaalaanbieder op het gebied van ondervloeren/ondertapijten en accessoires voor alle typen vloerbekleding. Vanuit het centraal gelegen magazijn in Uden (NL) wordt geleverd aan diverse groothandels, Retail ketens en projectinrichters in Nederland en vind export plaats naar Europa, het Midden- Oosten, Rusland en Amerika. Meer informatie vindt u op estillon.com.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws