fbpx

Collectiemap Hospitality

Terug naar Nieuws

Collectiemap Hospitality

Collectiemap Hospitality: voor elk project de juiste ondervloer!
In de collectiemap Hospitality van Estillon vindt u een passende ondervloer voor elk type vloer. Van tapijt en PVC tot laminaat en karpetten, elke vloer vraagt een eigen oplossing.

Of het nu gaat om gangen, conferentiezalen of de gastenkamers, Estillon heeft voor elke ruimte de geschikte ondervloer. Ook bij speciale wensen, zoals renovatieprojecten of eisen met betrekking tot brandvertraging of geluid bieden wij u de juiste oplossing: alle kwaliteiten voor deze branche zijn nu in één map gebundeld.

Estillon levert aan de belangrijke spelers binnen de hospitality sector in Europa. Het bedrijf heeft een breed assortiment waarmee ze succesvol opereert in deze sector. Een jarenlange ervaring met vele succesverhalen in de projectinrichting, zoals hotelketens, casino’s, theaters, cruiseschepen en kantoorinrichting maakt Estillon een specialist op dit gebied! Op de website van Estillon treft u de uitgebreide referentielijst aan: van Hilton Hotels & Resorts en Mariott International, tot Steigenberger Hotel Group en STX Europe.U kunt deze collectiemap uiteraard kosteloos bij ons bestellen: info@estilon.nl

Terug naar Nieuws