fbpx

Dag van de aarde

Terug naar Nieuws
Earthday

Vandaag op #dagvandeaarde willen we graag uitdragen dat we zuinig moeten zijn op onze Aarde. Dit doen wij bij Estillon door duurzaam te ondernemen. Onze missie: duurzame vloeren. Produceren met gerecyclelde grondstoffen en promoten van isolerende ondervloeren op opgewekte warmte binnen te houden.

Estillon is actief aan het innoveren in duurzame producten die bijdragen aan een circulaire economie. Voorbeelden hievan zijn de Finity (gemaakt van PET flessen), Best Base en Egalsoft ondertapijten. Daarnaast willen we ook dat onze eigen ondervloeren weer terug de circulaire economie in komen. Dankzij gespannen tapijt in combinatie met zelfklevende ondertapijten is er geen lijm meer nodig bij het leggen van de ondervloeren. Het resultaat? Ondervloeren die weer opnieuw recyclebaar zijn.

Daarmee komen we direct bij onze toekomstplannen: deze ondervloeren binnen Estillon weer een nieuwe leven geven. Niets is mooier dan Cradle to Cradle ondervloeren leveren. Zo zijn we zuinig op wat we hebben, is de cirkel rond en putten we de aarde niet verder uit.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws