fbpx

De 5 varianten in de Floorfixx range

Terug naar Nieuws
www.floorfixx.nl | De systeemondervloerenrange van Estillon. Maakr van de ondergrond een stabiele en egale vloer

De Floorfixx systeemvloeren range biedt een breed scala aan vloeren die de installatie voor vloerenleggers vereenvoudigen en de kwaliteit verhogen.

Floorfixx Fini en Floorfixx Smart

Floorfixx Fini en Floorfixx Smart zijn de ideale keuze voor huishoudelijke of licht projectmatige toepassingen. De zelfklevende lip-las verbinding zorgt voor een snelle en moeiteloze installatie, waarbij zelfs kleine oneffenheden in de basisvloer worden opgevangen.

Floorfixx Fini

Voor een zwevende installatie van Vinyl, PVC klik of tapijttegels is de Floorfixx Fini de perfecte oplossing.

Floorfixx Smart

Voor het verlijmen van PVC vloeren is er de Floorfixx Smart, die een sterke hechting biedt en duurzaamheid garandeert.

Floorfixx Regular en Floorfixx Comfort

De Floorfixx Regular en Floorfixx Comfort zijn ontworpen voor zwaardere belastingen en zijn perfect voor de renovatie van slechte basisvloeren. Deze varianten zorgen voor een strakke, vlakke basis en egaliseren oneffenheden tot 3 mm.

Floorfixx Comfort

Ideaal voor “Heavy Traffic” projecten. Bij uitstek geschikt voor vloeren met vloerverwarming en vloerkoeling, dankzij de lage warmteweerstand.

Floorfixx Optimum

De Floorfixx Optimum is de absolute kampioen in tijds- en kostenbesparing. Dankzij een unieke zelfklevende laag is traditionele lijm overbodig geworden. Vloerenleggers kunnen hierdoor aanzienlijk besparen op zowel tijd als geld. De Floorfixx Optimum is ontworpen om te worden gecombineerd met PVC dryback stroken en -tegels.

Ontdek de Voordelen van de Floorfixx Range

Met de Floorfixx Range bieden wij een uitgebreide selectie van systeemvloeren voor diverse toepassingen. De vloeren zijn eenvoudig te installeren, wat resulteert in een efficiënter installatieproces en een hoogwaardig eindresultaat. Of het nu gaat om huishoudelijke projecten of grootschalige commerciële projecten, Floorfixx heeft de juiste oplossing voor elke situatie.

 

Alles over Floorfixx weten?

Abonneer je dan op ons YouTube kanaal
https://www.youtube.com/estillonondervloeren

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws