fbpx

Demonstraties ondervloeren op InCoDa beurs!

Terug naar Nieuws

Demonstraties ondervloeren op InCoDa beurs!

Estillon BV is aanwezig tijdens de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem. Estillon zal de vakman voorzien van advies en informatie over de verschillende ondervloeren voor laminaat en parket, PVC, vinyl en linoleum, PVC-klik, ondertapijten en gereedschappen.Image title

Een zeer ervaren en gerenommeerde vloerenlegger zal het leggen van deze ondervloerenrange Floorfixx demonstreren. Hij zal demonstreren hoe installatievriendelijk deze ondervloeren zijn. Maar ook hoe gemakkelijk men werkt met onze accessoires en gereedschappen.

Daarnaast is het verkoopteam van Estillon aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Tevens treft u op onze stand installatievideo’s van diverse ondervloeren aan.

De vakman kan zich tijdens de beurs inschrijven voor Estillon’s ondervloerendagen, welke in november plaatsvinden. Estillon organiseert deze dagen samen met Tarkett en Desso. De ondervloerendagen hebben als thema “ondervloeren installeren” en “tapijt spannen”.

Als noviteit treft u op onze stand ondertapijt voor kunstgras aan. Kom langs en ervaar het comfort, voor zowel binnen als buiten!

Kortom het is de moeite waard om ons met een bezoekje te vereren. U kunt ons gedurende deze beurs vinden op stand 155.

Wij zien u graag op de beurs!

Terug naar Nieuws