fbpx

Disney Magie op Estillon ondertapijt

Terug naar Nieuws

Na een grondige verbouwing is Disney’s Newport Bay Club compleet vernieuwd. Het hotel is van binnen en van buiten gerenoveerd met nieuwe kleuren, duurzame materialen en een verfijnd thema in de stijl van Disney Cruise Line. Door de upgrade heeft Newport Bay Club nu 4 sterren. Estillon is trots op de levering van het ondertapijt Best Base Elegance Black FR voor dit magische hotel met de bekende Mickey oren boven de bedden.

Het hotel telt in totaal 1093 kamers, waarvan 570 standaard kamers, 212 kamers met Lake View, 15 familiekamers, 284 kamers op de speciale Admiral’s Floor en 12 suites. Disney’s Newport Bay Club heeft de grootste capaciteit van alle hotels in Disneyland Paris en is een prachtige hommage aan de gouden tijd van majestueuze jachten en luxe maritieme vakanties.

Met de installatie van het ondertapijt Elegance black, is het hotel verzekerd van een maximum aan comfort en een gevoel van luxe voor de gasten, een langere effectieve levensduur en aanzienlijk minder slijtage van het tapijt.

Best Base Elegance Black FR is vervaardigd uit schoon gerecycled polyurethaanschuim. Deze lichtgewicht polyurethaanschuim garandeert een stabiele en duurzame installatie en verhoogt de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Best Base Elegance Black is geschikt voor huishoudelijk en project toepassingen zoals ingangen, restaurants, gangen, kamers en het trappenhuis.

Gebruiksclassificatie: (BS 5808:1991)HC/U – Zwaar project gebruik, geschikt voor zwaar voet verkeer en rolwiel belasting.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws