fbpx

Domotex 2015: Estillon nodigt u van harte uit!

Terug naar Nieuws

U bent van harte uitgenodigd voor de DOMOTEX 2015. Daar kunt u onze belangrijkste innovaties en producten in ondervloeren met eigen ogen aanschouwen. Graag heffen wij met u het glas op onze toekomst!
Graag tot ziens in hal 6, stand D46

In 2015 bestaat Estillon 50 jaar. Vijftig jaar ervaring en vakmanschap, maar ook vijftig jaar vernieuwing en vooruitgang. Dat laten we niet alleen zien met onze nieuwe huisstijl, maar ook op Domotex 2015. Daar kunt u onze belangrijkste innovaties en producten in ondervloeren met eigen ogen aanschouwen. Vanzelfsprekend maken de sterke merken SMARTfloor, Roberts, BestBase en Egalsoft daar onderdeel van uit. Een professional zal demonstreren hoe montagevriendelijk onze ondervloeren zijn en hoe gemakkelijk u werkt met onze accessoires en gereedschappen.
Planning demonstraties:
10.00 – 12.00 uur systeemvloeren
12.00 – 14.00 uur ondervloeren voor laminaat en PVC-klik
14.00 – 16.00 uur ondervloeren voor tapijt en demonstratie tapijt spannenDat belooft weer een mooie beurs te worden. U bent van harte uitgenodigd. Bij interesse sturen wij u graag digitale toegangskaarten toe! Neem contact met ons op!Let op: nieuwe locatie: hal 6, D46

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws