fbpx

Domotex & Bau 2019

Terug naar Nieuws

Domotex & Bau 2019

Estillon trapt 2019 goed af met haar deelname aan Domotex in Hannover van 11–14 januari en BAU in München van 14-19 januari. Estillon mag natuurlijk niet ontbreken op deze beurzen voor professionals op het gebied van onder andere (onder) vloeren. Tijdens deze beurzen toont Estillon haar nieuwste ontwikkelingen, naast haar complete assortiment ondervloeren, ondertapijten en gereedschappen.

Estillon nodigt u van harte uit in één van haar stands. Laat weten wanneer u de beurs wilt komen bezoeken, dan heet team Estillon u van harte welkom.  Via onderstaande link kunt u een vrijkaart aanvragen voor de beurs Domotex in Hannover:

https://www.domotex.de/ticketregistration?nsozy

[gebruik de code NSOZY]

Nieuw! Finity, 100% gerecycled ondertapijt!

Estillon denkt graag mee aan een gezonde en duurzame toekomst. In dat kader brengt het een 100% gerecycled ondertapijt op de markt. Een 5 mm dik ondertapijt vervaardigt van 100% gerecyclede PET flessen, geschikt voor huishoudelijk gebruik. Mocht het tapijt zijn werk gedaan hebben kan het weer gerecycled worden. Estillon helpt zo mee aan een circulaire economie.Wij kiezen groen, wat is uw keuze? Lees meer: klik hier!

Terug naar Nieuws