fbpx

Egalisatie en installatie binnen 1 dag!

Terug naar Nieuws

Estillon introduceert de ondervloerenrange onder één naam, Floorfixx, met de volgende producten: Floorfixx regular,Floorfixx smart, Floorfixx comfort en Floorfixx fini.

Met deze ondervloerenrange biedt Estillon u de oplossing als uw klanten weinig tijd hebben voor het laten plaatsen van een nieuwe vloer! In plaats van nat egaliseren, kunt u namelijk tijd besparen met de ondervloerrange Floorfixx. Wij vertellen u graag meer over het droge egalisatiesysteem Floorfixx en de voordelen ervan.

Floorfixx is de ondervloer voor linoleum, verend vinyl, PVC, PVC klik, tapijt, tapijttegels en lamelparket. Met deze ondervloeren kunt op een droge manier eenvoudig een nieuwe, isolerende en vlakke ondervloer creëren. Deze ondervloeren zijn daarnaast ook direct belastbaar, u hoeft niet te wachten tot deze droog is. Dit is een groot voordeel ten opzichte van nat egaliseren. Tijdbesparend, eenvoudig en schoon. En daarnaast geen last van lange droog- en wachttijden.

De Floorfixx ondervloeren creëren met behulp van het zogenoemde sandwichsysteem en de interactieve lijm snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer. Deze ondervloeren zijn geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. En alsof dit nog niet voldoende is, isoleren de Floorfixx ondervloeren contactgeluid. Tevens voldoen deze ondervloeren aan de 10dB norm die door de VvE’s is gesteld.

De brede liplas verbindingen bij Floorfixx smart en Floorfixx fini geven de juiste stabiliteit en maken de juiste verbindingen. Daarnaast kunt u met deze ondervloeren 30% sneller een vloer egaliseren. Daarnaast is Floorfixx fini ook nog eens geschikt voor PVC klik vloeren, en voldoet aan de 10dB norm.

De ondervloeren Floorfixx regular en Floorfixx comfort zijn een systeemvloer welke met behulp van het sandwichsysteem en de interactieve lijm snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer creëren. Daarnaast is Floorfixx comfort geschikt voor zwaarder projectmatig gebruik en voor toepassing van lamelparket. Dit type lamelparket wordt met lijm zonder problemen op Floorfixx comfort gelijmd.

Deze range Floorfixx ondervloeren zijn via de groothandels te verkrijgen. Estillon heeft een online brochure, stalenkaart en installatievideo’s beschikbaar. Op de website estillon.com staat nog meer informatie over het product, zoals het technisch datablad en de installatie instructie. Meer informatie over deze ondervloeren vindt u op www.floorfixx.nl

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws