fbpx

Egalsoft® ondertapijt

Terug naar Nieuws

Vanaf 1993 zijn in vele woonhuizen miljoenen vierkante meters Egalsoft® probleemloos verwerkt, zelfs meer dan 20 miljoen vierkante meter!
De voordelen van Egalsoft® merkt u bij het leggen: door de zelfklevende antislip onderlaag bespaart u niet alleen liters lijm maar ook arbeid door een besparing van uw installatietijd. U kunt in minder tijd meer meters maken! Ook het verwijderen gaat snel en gemakkelijk. Het tapijt wordt in één handeling samen met Egalsoft® verwijderd. Diverse aansprekende, toonaangevende projecten, zoals hotels, schepen en casino’s in binnen- en buitenland, zijn voorzien van Egalsoft®.

Egalsoft® is een uniek zelfklevend ondertapijt wat voorziet in een duurzame, èn eenvoudige installatie. De bovenlaag bestaat uit een PES non-woven vlies op een geïmpregneerd naaldvilt voor een stabiele basis voor de applicatie van lijm. De egaliserende onderlaag is voorzien van zelfklevende antislip lijmlaag. Egalsoft® is geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. Bij zware toepassingen adviseren wij om Egalsoft® in antislip lijm te leggen.
• Opneembaar systeem zonder beschadiging van de basisvloer
• Zeer goed egaliserend vermogen
• Hoog indrukherstellend vermogen
• Verhoogt het comfort en gevoel van luxe
• Verlengt de levensduur van het tapijt
• Ook beschikbaar in een brandwerende kwaliteit, Euroclass Bfl-S1 en ASTM Klasse 1

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws