fbpx

Estillon behaalt 3e prijs Export Trofee 2014

Terug naar Nieuws

Estillon behaalt 3e prijs bij de Fenedex Frank Hauwert Trofee.

Fenedex export event 2014
Deze trofee werd tijdens het landelijke export event 2014 op de SS Rotterdam, georganiseerd door Fenedex, uitgereikt op 19 juni jl.. Met deze trofee wordt het belangrijke werk van de exportbinnendienst geprofileerd.

3e prijs voor Estillon
Na selectie en interviews van meer dan 100 bedrijven, bleven er 3 bedrijven over. Uiteindelijk gingen Heineken (1e) en Bausch & Lomb (2e) Estillon voor. Criteria waren het gevoerde exportbeleid, klanttevredenheid, supply chain management, interne exportprocedures en klantfocus.

De Frank Hauwert Trofee
Deze trofee staat voor de Export binnendienst trofee, voor de beste exportbinnendienst van Nederland. Deze prijs is voor de zevende keer uitgereikt. De prijs is vernoemd naar initiatiefnemer en voormalig Fenedex directeur Frank Hauwert. Gedurende zijn lange en rijke dienstverband heeft hij zich onder andere altijd een warm pleitbezorger getoond van de verdere professionalisering en emancipatie van de exportbinnendienst.

Estillon
Estillon is bijzonder trots dat zij als Brabants familiebedrijf deze eervolle plek heeft gerealiseerd achter 2 multinationals. Bij Estillon is de focus op export gericht. Zo kan Estillon als MKB-bedrijf groeien. En dat kan alleen maar met gemotiveerde en enthousiaste mensen. Zij hebben de prijs verdiend!!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws