fbpx

Estillon levert Fenix Base aan nieuw cruiseschip

Terug naar Nieuws

Estillon is trots op de levering van 20.000 m² Fenix Base ondertapijt aan het nieuwe cruiseschip Norwegian Getaway, welke onlangs in de vaart is genomen.

Dit cruiseschip is het zusterschip van Norwegian Breakaway, het andere ‘Breakaway Class’ schip van Norwegian Cruise Lines welke 9 maanden geleden in de vaart werd genomen. De schepen werden gebouwd door Meyer Werft en Estillon leverde Fenix Base ondertapijt voor beide cruiseschepen.

Om het maximale aan comfort te bereiken, heeft Norwegian Cruise Lines met haar nieuwe cruiseschip “Norwegian Getaway” gekozen voor een hoge kwaliteit ondertapijt Fenix Base. De hoge kwaliteit Polyurethaan onderscheidt Fenix Base van andere IMO ondertapijten op de markt. Het eerstegraads samengesteld schuim creëert optimaal comfort en duurzaamheid. Fenix Base wordt geproduceerd in Nederland en van daaruit naar iedere mogelijke scheepswerf geleverd. Onze centrale locatie maakt het mogelijk om snel te leveren.

Estillon levert aan de belangrijke spelers binnen de hospitality sector in Europa. Het bedrijf heeft een breed assortiment waarmee ze succesvol opereert in deze sector. De producten voldoen aan de internationale eisen op het gebied van vlam vertragendheid, duurzaamheid en comfort. Voor meer informatie over Fenix Base: www.imo-underlay.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws