fbpx

Estillon ondertapijt in mega project Qatar

Terug naar Nieuws

In “ The West Bay Area” in Doha verreist een mega project genaamd “ The Twin Towers” . De torens bestaande uit 46 verdiepingen zullen in 2014 gereed zijn. Estillon heeft Black Pearl ondertapijt aangeleverd voor het 5 sterren Pullman hotel wat in de torens gerealiseerd wordt.

Estillon levert voor dit project ruim 22.000 m2 Black Pearl ondertapijt. Dit rubber ondertapijt is al in vele hotels succesvol geïnstalleerd. Black Pearl is een ondertapijt geproduceerd uit vlak sponge rubber. Het zware rubber ondertapijt creëert een stabiele, comfortabele en duurzame basis voor elke installatie. Black Pearl draagt optimaal bij aan de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Black Pearl is geschikt voor huishoudelijk licht en zwaar projectmatig gebruik.

Qatar wordt steeds belangrijker als zowel vrije tijd als zakelijke bestemming. En dankzij de sterk verbeterde infrastructuur is Doha als hoofdstad een enorme trekpleister. In een persbericht van The Twin Towers company, meldt de eigenaar van het Pullman hotel; “ De uitbreiding van Qatar op het gebied van toerisme en hospitality, met name in Doha, gaat in een snel tempo verder.

Onze samenwerking met Accor, werelds grootste hotel groep en markt leider in Europa, geeft ons de kans om de visie van Qatar, om één van werelds topbestemmingen te zijn, waar te maken. We zijn trots om een bekend hotelmerk als Pullman hotels te mogen introduceren in Qatar”.  Klik hier voor meer  referentie projecten van Estillon.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws