fbpx

Estillon ondertapijt voor Hilton Marokko

Terug naar Nieuws

Estillon is trots op de levering van het ondertapijt Best Base Elegance Black FR aan het Hilton Garden Inn Tanger City Centre hotel.

Dit nieuwe hotel met 320 gastenkamers heeft een perfecte locatie in Tanger, Marokko. Het hotel zet de toon met zijn moderne design, Marokkaanse accenten en een volledig glazen gevel biedt een prachtig uitzicht over de stad en de Middellandse Zee. Met de installatie van het ondertapijt Best Base Elegance Black, is het hotel verzekerd van een maximum aan comfort en een gevoel van luxe voor de gasten, een langere effectieve levensduur en aanzienlijk minder slijtage van het tapijt.

Best Base Elegance Black FR is vervaardigd uit schoon gerecycled lichtgewicht bonded polyurethaanschuim. Deze lichtgewicht polyurethaanschuim garandeert een stabiele en duurzame installatie en verhoogt de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Best Base Elegance Black is geschikt voor huishoudelijk en project toepassingen zoals ingangen, restaurants, gangen, kamers en het trappenhuis.

Gebruiksclassificatie: (BS 5808:1991)
HC/U – Zwaar project gebruik, geschikt voor zwaar voet verkeer en rolwiel belasting.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws