fbpx

Estillon ondertapijt voor NH Hotel

Terug naar Nieuws

Na een grootse renovatie is begin april het hotel NH Collection Doelen in Amsterdam weer geopend voor haar gasten. Estillon is trots op de levering van het ondertapijt Black Pearl voor dit nieuw geïntroduceerde merk van de NH Hotel Group in Nederland.
Het hotel telt 81 gerenoveerde, moderne kamers, waaronder De Rembrandtsuite. De schilder creëerde op deze plek in 1642 namelijk zijn wereldberoemde Nachtwacht en stelde dit ook hier tentoon. Met de installatie van het ondertapijt Black Pearl, is het hotel verzekerd van een maximum aan comfort en een gevoel van luxe voor de gasten, een langere effectieve levensduur en aanzienlijk minder slijtage van het tapijt.

Black Pearl is een ondertapijt geproduceerd uit vlak sponge rubber. Het zware rubber ondertapijt creëert een stabiele, comfortabele en duurzame basis voor elke installatie. Black Pearl draagt optimaal bij aan de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Black Pearl is geschikt voor zwaar project gebruik. Beschikbaar in de diktes 3 mm en 5 mm.

Gebruiksclassificatie: (BS 5808:1991)HC/U – Zwaar project gebruik, geschikt voor zwaar voet verkeer en rolwiel belasting.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of via het contactformulier. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws