fbpx

Estillon ondertapijt voor The Hague Marriott

Terug naar Nieuws

Estillon ondertapijt voor The Hague Marriott

Estillon is trots op de levering van het ondertapijt Best Base Elegance Black FR aan The Hague Marriott Hotel in Den Haag.

Na een periode van een intensieve verbouwing opent The Hague Marriott Hotel in Den Haag haar deuren. Het voormalige Worldhotel Bel Air onderging een belangrijke upgrade. Op dit moment zijn alle openbare ruimten en de meeste van de kamers zijn gerenoveerd. De renovatie van de laatste kamers zal eind maart 2016 worden afgewerkt. Met de installatie van het ondertapijt Best Base Elegance Black, is het hotel verzekerd van een maximum aan comfort en een gevoel van luxe voor de gasten, een langere effectieve levensduur en aanzienlijk minder slijtage van het tapijt.

Best Base Elegance Black FR is vervaardigd uit schoon gerecycled lichtgewicht bonded polyurethaanschuim. Deze lichtgewicht polyurethaanschuim garandeert een stabiele en duurzame installatie en verhoogt de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Best Base Elegance Black is geschikt voor huishoudelijk en project toepassingen zoals ingangen, restaurants, gangen, kamers en het trappenhuis.

Gebruiksclassificatie: (BS 5808:1991)
HC/U – Zwaar project gebruik, geschikt voor zwaar voet verkeer en rolwiel belasting.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Terug naar Nieuws