fbpx

Estillon ondertapijt voor The Ritz-Carlton

Terug naar Nieuws

Estillon is trots op de levering van het ondertapijt Best Base Elegance Black FR aan The Ritz-Carlton in Boedapest, het nieuwste lid van The Ritz-Carlton keten.

Het centraal gelegen, 198-kamers tellende hotel, onderging een grondige renovatie. Het volledig gerenoveerde The Ritz-Carlton-Budapest ligt in hartje Boedapest en opent de deuren in Maart 2016.

Het hotel wordt toegevoegd bij het The Ritz-Carlton Club, met nieuwe luxe suites en frisse concepten aan eetgelegenheden. Met de installatie van het ondertapijt Best Base Elegance Black, is het hotel verzekerd van een maximum aan comfort en een gevoel van luxe voor de gasten, een langere effectieve levensduur en aanzienlijk minder slijtage van het tapijt. Best Base Elegance Black FR is vervaardigd uit schoon gerecycled lichtgewicht bonded polyurethaanschuim. Deze lichtgewicht polyurethaanschuim garandeert een stabiele en duurzame installatie en verhoogt de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Best Base Elegance Black is geschikt voor huishoudelijk en project toepassingen zoals ingangen, restaurants, gangen, kamers en het trappenhuis.

Gebruiksclassificatie: (BS 5808:1991)HC/U – Zwaar project gebruik, geschikt voor zwaar voet verkeer en rolwiel belasting.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws