fbpx

Estillon op de beurs Domotex: hal 11, stand A35

Terug naar Nieuws

Begin januari vindt de grootste beurs ter wereld voor de (onder)tapijt- en (onder)vloerenbranche weer in Hannover plaats. Een interessante beurs om meer te weten komen over de trends en de nieuwste ontwikkelingen in de vloerbekleding- en interieurindustrie.

Geheel in lijn met het motto van Domotex – “The World of Flooring” – elke productgroep en trend wordt in detail getoond op DOMOTEX Hannover. Of het nu gaat om hand- en machine- vervaardigde karpetten, textiele en elastische vloerbedekking, parket en laminaatvloeren, LVT’s, ondervloeren etc. Ook apparatuur en technieken om vloeren te leggen komen ruimschoots aan bod. Een brede range aan specifieke events, branche-meetings en seminars biedt de mogelijkheid om kennis te vergaren en bepaalde onderwerpen verder uit te diepen.

Ook Estillon is dit jaar weer aanwezig op deze beurs, dit jaar in hal 11, stand A35. Op onze stand laten wij ons complete programma aan ondervloeren zien. Op onze stand laten wij u (weer) kennismaken met ons complete programma ondervloeren voor o.a. tapijt, karpetten, PVC, vinyl en laminaat, PVC klik en laminaat.

Een professionele stoffeerder demonstreert diverse Floorfixx ondervloeren, en hij laat zien hoe men tapijt kan installeren en spannen. Hierbij maakt hij uiteraard gebruik van de gereedschappen uit onze Roberts collectie.

Wij hopen u te mogen begroeten op 12 tot en met 15 januari 2018. Tijdens uw bezoek aan onze stand verwelkomen wij u met een kop koffie, een drankje of een hapje. Voor informatie, uitleg of vragen, staat ons verkoopteam weer voor u klaar. Wij ontmoeten u graag in Hannover!

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een fantastisch 2018.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws