fbpx

Estillon presenteert nieuwe Youtube-video’s

Terug naar Nieuws

Ondervloerenfabrikant Estillon heeft op haar Youtube-kanaal instructievideo’s geplaatst.

Estillon heeft nieuwe installatievideo’s van diverse ondervloeren ontwikkeld. Estillon communiceert op deze wijze kort en helder met de stoffeerder, om het leggemak te vergroten. Een ervaren stoffeerder laat in de video’s van ruim twee minuten zien hoe de ondervloeren gelegd worden.

In de video’s wijst Estillon erop dat een schone, droge basisvloer van belang is voor een goed eindresultaat. De ondervloeren zijn vrij eenvoudig te leggen, waarbij er rekening gehouden dient te worden met een aantal voorwaarden. Het acclimatiseren van de producten én het volgen van de leginstructies zijn bijvoorbeeld zeer belangrijk.

Deze video’s staan ook op de website van Estillon bij de productpagina’s van de systeemvloeren FINIfloor, KOMBIfloor, LINOfloor en SMARTfloor. Daarnaast is er ook een nieuwe video gemaakt van het welbekende ondertapijt Egalsoft. Ook laat Estillon zien hoe eenvoudig het nieuwe product Soneco gelegd wordt. Estillon zal in de loop van dit jaar meer video’s maken in deze stijl.

Tevens heeft Estillon een nieuwe bedrijfsvideo. In deze video laat Estillon men binnenkijken in haar pand. Men ziet het kantoor, showroom, R&D ruimte, magazijn en productie, met een korte uitleg over het bedrijf.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws