fbpx

Estillon verwacht geen leverproblemen!

Terug naar Nieuws

Estillon verwacht geen leverproblemen!

Voldoende voorraad

Er zijn nu al grote economische gevolgen door de uitbraak van het coronavirus. Estillon doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw voorradenniveau op pijl kunt houden! Wij kunnen onze producten gewoon blijven leveren. Wij hebben in ons centrale magazijn in Uden voldoende voorraad van onze collectie ondervloeren, ondertapijten, gereedschappen, accessoires en aluminium profielen. Mede door onze inkoop en eigen productie in Europa. Maar wij hebben ook extra producten ingekocht om aan onze leververplichting te kunnen voldoen. 

Eigen productie

Voor de productie van de Floorfixx systeemvloeren hebben wij voldoende voorraad. Om eventuele problemen voor te zijn is er onze leveranciers extra voorraad grondstoffen ingekocht en op voorraad gezet zodat er ten alle tijden geproduceerd kan worden.

Team Estillon

Daarnaast hebben wij ons team uitgebreid geïnformeerd dat men extra alert dient te zijn. Wees dus scherp op je gezondheid, waar je bent geweest en met wie je contact hebt gehad. Estillon neemt enkele preventieve maatregelen. We baseren ons daarbij op de adviezen vanuit de verantwoordelijke instanties.

Uiteraard proberen wij door alle maatregelen die wij treffen u niet teleur te stellen, zodat wij uw bestellingen zorgeloos kunnen verzorgen.

Terug naar Nieuws