fbpx

Levering aan twee prestigieuze cruiseschepen

Terug naar Nieuws

Estillon levert Fenix Base aan twee nieuwe, prestigieuze en superluxe cruiseschepen! Estillon is erg trots op de levering van Fenix Base ondertapijt aan twee nieuwe cruiseschepen, die beiden in 2015 in de vaart worden genomen.

Wat hebben sky diven op zee, 100 meter boven de zeespiegel in een capsule ronddraaien en in een botsauto rijden gemeen met ondertapijt van Estillon? U vindt het allemaal op de nieuwe schepen van Royal Caribbean International: “Quantum of the Seas” en “Anthem of the Seas”. Estillon zal dit jaar in totaal 60.000 m² Fenix Base leveren aan Royal Caribbean International voor deze 2 nieuwe cruiseschepen. Deze cruiseschepen van Royal Caribbean zijn zeer prestigieus en superluxe. Kijk op www.royalcaribbean.com voor een filmpje over deze schepen (de directe link treft u onderaan dit persbericht aan). U weet niet wat u ziet!!

Om het maximale aan comfort te bereiken, heeft Royal Caribbean International met haar nieuwe cruiseschepen gekozen voor een hoge kwaliteit ondertapijt Fenix Base. Dit kwalitatieve ondertapijt van samengesteld polyurethaan schuim onderscheidt Fenix Base van andere IMO kwaliteiten in de markt. Het eerstegraads samengesteld schuim creëert optimaal comfort en duurzaamheid voor het tapijt. Fenix Base wordt geproduceerd in onze fabriek in Nederland en vanuit daar naar iedere mogelijke scheepswerf geleverd. Onze centrale locatie maakt het mogelijk om snel te leveren.

Estillon levert aan de belangrijke spelers binnen de hospitality sector in Europa. Het bedrijf heeft een breed assortiment waarmee ze succesvol opereert in deze sector. De producten voldoen aan de internationale eisen op het gebied van vlam vertragendheid, duurzaamheid en comfort. Voor meer informatie over Fenix Base: info@estillon.com of bezoek onze website: www.imo-underlay.com.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws