fbpx

Nieuwe Account Manager bij Estillon

Terug naar Nieuws

Nieuwe Account Manager bij Estillon

Bij ondervloerenfabrikant Estillon is vanaf begin september Bart Visser begonnen als Account Manager.

Bart zal de Nederlandse en Belgische groothandels en winkelketens gaan bezoeken voor een stukje extra service naar de klant toe. Bart zal zich daarbij met name richten op het informeren van de klant op de meer technische aspecten van de verschillende producten. Tevens zal Bart de producten van Estillon meer onder de aandacht brengen.

Fotografie: www.mkfotografie.nl

Bart heeft de afgelopen 8 jaar voor een Retail-service bedrijf gewerkt, waarbij hij voor verschillende merken grote Retail ketens bezocht. Bart heeft inmiddels een uitgebreid inwerktraject bij Estillon doorlopen. Hierdoor heeft hij de verschillende facetten van de branche zich eigen gemaakt.

Bart Visser zal ongetwijfeld in de toekomst uw winkel of vestiging gaan bezoeken. Ook kunt u Bart ontmoeten op onze stand tijdens Domotex 2017. Zoals vorige jaren is Estillon aanwezig in hal 6, stand D46.

Estillon is dé totaalaanbieder op het gebied van ondervloeren/ondertapijten en accessoires voor alle typen vloerbekleding. Vanuit het centraal gelegen magazijn in Uden (NL) wordt geleverd aan diverse groothandels, Retail ketens en projectinrichters in Nederland en vind export plaats naar Europa, het Midden- Oosten, Rusland en Amerika. Meer informatie vindt u op estillon.com.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Terug naar Nieuws