fbpx

Nieuwe bedrijfshal Estillon

Terug naar Nieuws
New Warehouse Estillon

Nieuwe bedrijfshal Estillon

Door de voortdurende stijgende vraag naar onze ondervloeren, profielen en gereedschappen is het huidige magazijn in Uden alweer uit haar jasje gegroeid. Reden om aan de overzijde van het huidige pand een nieuwe bedrijfshal te bouwen, een extra magazijn voor de voorraad van ondertapijten en ondervloeren. Vanuit Uden leveren we naar meer dan 50 landen in Europa en het Midden-Oosten.

Een goede voorraad is dus erg belangrijk. Vooral in deze tijd is het fijn dat je de leveringen op tijd ontvangt. We hebben nu tevens extra ruimte gecreëerd voor de collectie van Interfloor-ondertapijten uit het Verenigd Koninkrijk. Hierover zullen we je te zijner tijd informeren.

Gasloos

Het magazijn is geheel volgens de geldende (milieu) normen gasloos gebouwd. De voordelen van een gasloos magazijn is dat je geen cv ketel meer hoeft te hebben, de kans op koolmonoxide vergiftiging heb je dan ook niet meer. Financieel levert het ook op. Belasting op gas zal hoger worden en het rendement op gasloze alternatieven is hoog.

Kortom, het nieuwe Estillon magazijn voldoet aan alle milieu eisen en is zodoende klaar voor een groene toekomst!

Terug naar Nieuws