fbpx

Nieuwe brochure systeemvloeren en gereedschappen

Terug naar Nieuws

Met bijna 50 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en verkoop van ondertapijten, ondervloeren en accessoires, is Estillon de totaalaanbieder op dit gebied. Met de groeiende markt voor PVC brengt Estillon haar assortiment systeemvloeren en bijbehorende gereedschappen onder de aandacht.
Estillon heeft een nieuwe productielijn in Uden. Daar worden de systeemvloeren geproduceerd en verpakt in gekleurde folie met een frisse, moderne uitstraling en overzichtelijke leginstructies. Net zoals IKEA heeft Estillon haar leginstructies visueel gemaakt. Plaatjes zeggen meer dan woorden!

Estillon informeert de Nederlandse detaillisten door middel van een brochure over het assortiment systeemvloeren. Deze bestaat uit:

FINIfloor: de ondervloer voor vinyl
SMARTfloor: de ondervloer voor PVC
LINOfloor: de ondervloer voor linoleum
KOMBIfloor: de renovatievloer

Als u vragen heeft kunt u hiervoor contact opnemen met de customer service bij Estillon. De verkoop van deze producten vindt uitsluitend via de betere groothandel plaats. Voor meer informatie over onze producten, waaronder ook de databladen met technische informatie, verwijzen wij u naar onze website estillon.com

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws