fbpx

Nieuwe ondervloeren en ondertapijten

Terug naar Nieuws
New products

Nieuwe ondervloeren en ondertapijten

Ons assortiment is verder uitgebreid met maar liefst 29 nieuwe producten. Met deze uitbreiding onderscheiden we ons nog meer als totaalaanbieder van ondervloeren, ondertapijten, gereedschappen en accessoires. Verschillende gerenommeerde merken zijn toegevoegd waarin we er een aantal hieronder uitlichten.

Duralay ondertapijt

Uit de Duralay range hebben we een aantal ondertapijten geselecteerd die voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden voor gebruik in commerciële ruimtes/projectmarkt.

Duralay ondertapijten maken geen compromis ten koste van comfort of duurzaamheid. De crumb rubber*, schuim- en vlak synthetisch rubber ondertapijten zijn perfect voor commerciële ruimtes met veel belasting. Duralay is ook zeer geschikt voor houten vloeren, laminaatvloeren en vloerverwarming.

*Crumb rubber is gemaakt van gerecyclede autobanden

Voor het gebruik onder tapijt kun je kiezen uit de bekende ondertapijten Technics 5 en 6 mm, Durafit 500/650 en de IMO gecertificeerde Counterflame 6,25 mm. Deze laatste heeft uitmuntende brandwerende eigenschappen en is voornamelijk bedoeld voor de hospitality branche (o.a. hotels en schepen).

De ondervloeren Timbermate Excel 3,6 mm, Silentfloor 3 mm / Silentfloor Gold 2 mm (incl. vochtscherm), Heatflow Wood & Laminate 3 mm en Multitex 3,6 mm zijn speciaal voor gebruik in combinatie met Parket en Laminaat vloeren.

De LVT Multi-fit 1,5 mm is voor LVT en LVT klik vloeren.

De Tredaire range bestaat uit een aantal luxe ondertapijten die bedoeld zijn om te installeren in combinatie met een tapijt.

Het Tredaire-ondertapijten assortiment staat bekend om haar gevoel van luxe en comfort. Het assortiment ondertapijten dat voor het eerst werd uitgebracht in 1958, is sindsdien uitgegroeid tot het nummer één ondertapijtmerk voor de consument in het Verenigd Koninkrijk.

Tredaire ondervloeren

Het hoog aangeschreven Tredaire-assortiment is verkrijgbaar in gerecycled crumb rubber, gewafeld synthetisch rubber en PU-schuim voor verschillende soorten vloeren. Zelfs in combinatie met vloerverwarming.

De meeste Tredaire ondertapijten zijn gemaakt van synthetisch rubber wat een zeer comfortabele en duurzame basis garandeert.

Royale 550

De Royale serie is vanaf nu ook toegevoegd aan ons assortiment. Deze luxe gewafelde synthetische rubber ondervloer is uitstekend te gebruiken in combinatie met een tapijt. Denk daarbij aan de woonkamer, slaapkamer en speelkamer. Ook te gebruiken voor de trap.

Deze ondertapijten halen oneffenheden uit de basisvloer, zodat de uiteindelijk vloerbedekking een mooie uitstraling krijgt. Verder zorgt het voor een langere levensduur van het tapijt. Dankzij de verende werking, biedt deze ondervloer veel loopgemak.

De Royale bestaat uit 3 versies; de Royale 550, -650 en -700. Met respectievelijk 5,5 mm, 6 mm en een 7 mm dikte.

Nieuwe producten

Terug naar Nieuws